Bloody Romance.



SEX PISTOL.

Andrea loves Shaun.
5th August 2007.
Fifteen.
4th July 1994.
Attached(23months).
♥

ODIUM.

When you die,
I'll be the first to shove you into your grave.

SCREAM.


MOOSEEK.


Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger - Daft Punk

HOPES(DASHED)

Green Shoes.
New bag, clothes, shoes, pc, mobile.
Red Ipod Nano, 4th Generation.
A1.
Baby to stop smoking.

HUMANOIDS.

3S2A♥
Afiqah♥
AidenLeeQiZhi.
Angelina♥
Baby♥
Buan Hua♥
Carissa♥
Carmen♥
Carol(Aiai)♥
Celia♥
Chailuan♥
Christy♥
Crez Guides 08!
Davin♥
Dinah♥
Dominique♥
Hameed♥
Hazwani♥
Hilary♥
Janice♥
Jannatul♥
Jasmine♥
Jiaren♥
Jonas♥
Karyee♥
Lina♥
Lixuan♥
Lucas Brother♥
Melissa♥
Myra♥
Natasha♥
New♥
Nicole♥
Nicole Hoong♥
Nivedha♥
Sam Lingmin♥
Sean♥
Shawn♥
Sijia♥
Siti♥
Sheena♥
Sheh Hoon♥
Shona♥
Sruthi♥
Syahirah♥
Tenghwee♥
Urmila♥
Weishuang♥♥
Yibin♥
Yong Shin♥
Zhixin♥

CREDITS.

Designer : VANESSA
Others : PHOTObucket


;Monday, July 27, 2009

1. Beside your lips, where is the favourite spot you get kissed ?

Ans: Tongue.

2. How do you feel when you wake up this morning ?

Ans: Jeez, it's gonna be a bad day. Literature test and Chinese compo and guides.

3. Who was the last person you took photo with?

Ans: Buan Hua.

4. Would you consider yourself to be spoiled ?

Ans: Not exactly.

5. Would you ever donate blood ?

Ans: Yea, it depends if I have enough blood for myself.

6. Have you ever had a best friend who was the opposite sex ?

Ans: Perhaps. I can't be certain.

7. Do you want someone dead ?

Ans: Hell yea. Definitely. Totally.

8. What does your last message says ?

Ans: Haha, can dear. Come lo :D

9. What are you thinking right now ?

Ans: I want to eat my lunch.

10. Do you wish someone to be with you right now ?

Ans: Holy, yes!

11. What is the time you go to bed last night ?

Ans: 11.30pm

12. Where did you buy the T-shirt you are wearing now ?

Ans: Queensway.

13. Is someone on your mind right now ?

Ans: Not now, always.

14. Who was the last person who texted you ?

Ans: Shaun dearest.

15. People Tagged to do this quiz ?

I copied and paste.

Name 10 people.

1) Shaun baby.

2) Serena.

3) Lixuan.

4) Weishuang.

5) Joan.

6) Nadia.

7) Sheena.

8) Sheh Hoon.

9) Jerome.

10) Shawn teo.

16. Who is 2 having relationship with ?

Answer: Herself.

17. Is 3 a male or female ?

Ans: Female.

18. If 7 & 10 gets together will it be a good thing?

Ans: Hell no.

19. What is 1 studying about ?

Ans: D & T, me.

20. Is Number 4 Single ?

Ans: Yea, if i aint wrong.

21. Say something about number 5 ?

Ans: Joker. Make paper aeroplanes in class. Sits beside me now.

22. What do you think about 3 & 6 being together ?

Ans: Haha, epic phail.

23. Describe number 9

Ans: Scout. Lol.

24. What will you do if number 6 & 7 fight ?

Ans: Peace. They wont fight.

25.Do you like number 8

Ans: Yea, seating partner. But I love 1.


I say fuck this shit.12:16 PM